Benvingut a l’apartat de notícies i premsa de l’Òpera de Terrassa!

En aquest espai, trobaràs tota la informació més recent i rellevant sobre les activitats, esdeveniments i novetats que envolten l’Òpera de Terrassa. Siguis un apassionat de l’òpera o simplement tinguis curiositat per descobrir el món de l’art líric, aquesta secció t’ofereix una finestra al riquíssim món de la música clàssica.

A través de les nostres notícies, et mantindrem al dia sobre les produccions i espectacles que es duran a terme al nostre reconegut teatre, així com les actuacions d’artistes destacats i emergents que ompliran la nostra programació d’emoció i talent.

Rodatge de l’òpera «La Bohème» al Teatre Principal.

Aquesta barreja amb l’electrònica és un dels esquers per acostar els joves al món de la lírica, amb propostes que –vistos amb perspectiva– poden recordar la sardana i el trap de The Tyets i altres propostes que combinen cultural tradicional amb llenguatges emergents. 

Font: Diari Terrassa.

22 de Juny del 2023

La Bohème i Carmen, protagonistas de la nova temporada de Òpera de Terrassa.

L’associació afirma que “aviat farà més d’un any que estem treballant de valent en la producció operística principal d’enguany”, i ja queda ben poc perquè els terrassencs la puguin veure. Aquest projecte ha rebut una beca dins del programa “Terrassa Crea”, impulsat des de l’Ajuntament de Terrassa.

Font: Món Terrassa.

22 de Juny del 2023

Els auguris de «The Telephone»

Gian Carlo Menotti va escriure aqusta òpera contemporània anticinpant-se a la part negativa del telèfon. L’obra, que ha comptat amb la producció de la soprano terrassenca Anna Farrés, es podrà seguir diumenge a la tarda a partir de les 18 hores, a l’Auditori Municipal marcada en la programació de l’associació Òpera Terrassa.

 

Font: Diari Terrassa.

2 de Juny de  2023 

Entrevista a Ana Farrés

 

«De petita m’agradaven moltes coses» i semblava que es decantaria per les ciències i es va formar en aquest camp però la música va pesar més. «Sempre he fet una carrera molt autodidacte, de trepitjar escenaris i muntar-ho tot jo, poc convencional», assegura.

 

Font: Canal Terrassa.

2 de Juny de 2023

L’AOT al  Submarí de Canal Terrassa.

Font: Diari Terrassa

24 de maig del 2023

Òpera amb Gràcia torna al juliol amb tres espectacles i la dona com a fil conductor.

Amb el focus posat en la dona i el suport del Cor Òpera de Terrassa, el festival Òpera amb Gràcia torna al juliol amb noves energies i reforçat pel públic aconseguit en les dues edicions anteriors, i amb més ganes de seguir fent divulgació d’un gènere encara amb prejudicis. «L’objectiu segueix sent el de l’inici, desencorsetar l’òpera per arribar a un públic nou i alhora fiançar el que hem aconseguit fins ara», explica Romina Krieger, responsable del projecte, juntament amb Guerassim Voronkov i Maria Voronkova.

Font: L’independent de Gràcia.

03 de Febrer del 2023

Durant juny i juliol Gràcia celebra la 3a edició del «Festival Òpera amb Gràcia»

Un any més, i ja és la tercera edició, el Festival Òpera amb Gràcia celebra tornarà al cor del barri de Gràcia el dia 29 de juny i durarà fins al 23 de juliol de 2023. Aquesta iniciativaestà organitzada per Krieger Management i el mestre Guerassim Voronkov amb la col·laboració de l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona.

Font: Tot Gràcia.

16  de Febrer del 2023