Associació Òpera Terrassa

Si l’existir requereix un motiu, de ben segur música i totes les arts que la guarneixen en són un de gegantí.

Vet aquí l’òpera!

Fem nostre ideal gaudir i fer gaudir les grans obres musicals llegades per persones treballadores, genials i somiadores.

Per llei, la generositat que farà créixer musics i intèrprets professionals o amateurs per a un públic – que som tots –  amant de la música i les arts.

Per fruit, les més excelses representacions.

Per llavor, els sentiments que faran florir vides plenes.

Lo esmentat, és nostre postulat i perquè quedi en fets, li hem donat cos i ànima constituint la nova Associació Òpera Terrassa.

Naixem el 29 de setembre de 2022 com a associació sense ànim de lucre que té l’objecte de promoure activitats culturals i artístiques en l’àmbit de les arts musicals. Principalment en els generes de l’òpera i la sarsuela, sense descartar noves formes musicals i artístiques que es vagin popularitzant.

Per a assolir les nostres fites portem a terme:

  • Promoció i organització de concerts, espectacles, conferencies i tot tipus d’activitats culturals vinculades.
  • Divulgació i formació en el camp de les arts musicals.
  • L’organització, gestió i prestació de serveis relacionats amb els seus fins.
  • Establir relacions de col·laboració amb entitats, persones o grups que coincideixin amb interessos semblants als de l’associació.

Quedant expressament exclòs qualsevol ànim de lucre.

La nostra associació és un entitat renascuda de la seva antecessora AOIST (Amics de l’Òpera i la Sarsuela de Terrassa) liderada estoicament durant 10 anys per en Manuel Garcia i la seva parella Carmen Queral.

Les persones més properes a aquesta associació, en presenciar el seu final d’etapa ens proposarem com a repte seguir amb la tasca que amb tanta tenacitat i força havien liderat en Manolo i la Carmen. Tots érem conscients de que Terrassa estima l’Òpera i no es podia malbaratar el treball portat a terme, que no és poc! Amb fites tant importants com haver representat amb èxit (tant per la qualitat com per la presència de públic) obres importants com Carmen, la Traviata, Aïda, el barber de Sevilla o Don Giovanni. Sense oblidar els exitosos concerts d’estiu a l’Ateneu Terrassenc o les memorables actuacions de festa major.

L’Associació Òpera Terrassa, pren el relleu amb el repte de mantenir i millorar el llistó que ens ha deixat l’AOIST. Aquest ha estat l’anhel amb que hem creat una entitat que volem oberta a tot-hom. On cada persona que s’hi apropi, bé per col·laborar-hi sumant el seu talent, brillant a casa nostra, bé pel gaudi dels nostres espectacles, s’enamori de lo bell i gaudeixi de la música amb nosaltres.

Sigueu benvinguts!

Vols formar part de l'AOT?

El Responsable del tractament de les seves dades personals és ASSOCIACIÓ ÒPERA TERRASSA.  La finalitat del tractament és poder tramitar la seva petició de contacte. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per tramitar la seva petició de contacte. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Així mateix, l’informen del seu dret a presentar una reclamació davant Agencia Española de Protección de Datos.