Com Associació sense ànim de lucre, Òpera Terrassa es compromet a mantenir una relació oberta i honesta amb el seu públic, creient en la importància de la transparència per establir una base de confiança mútua amb els seus socis i col·laboradors.

En aquest apartat, volem compartir la informació rellevant sobre les nostres diferents fonts de finançament, tant públiques com privades, que ens permeten poder dur a terme l’objecte de la nostra associació i fer front als importants costos  que comporta poder oferir una gran producció operística anual, entre d’altres projectes.

Com ens financem:

Fonts Públiques:

La nostra associació ha estat beneficiaria de subvencions per al suport de projectes culturals com el “Terrassa Crea” de l’Ajuntament de Terrassa així com de la contractació d’espectacles per part de diferents Ajuntaments. Tanmateix, el nostre objectiu és poder arribar a establir un Conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa que ens permeti donar estabilitat al nostre projecte i poder oferir produccions operístiques anuals a la ciutat.

Fonts privades:

Quotes dels socis de l’entitat

Òpera Terrassa compta actualment amb una petita base de socis – molts d’ells cantants del cor – que té un important potencial de creixement. Els ingressos de les quotes aportades es dediquen aproximadament a parts iguals, en el manteniment de la petita infraestructura de l’ens, en la formació o perfeccionament tècnic dels cantants, en els assaigs i en la producció operística de l’any.

Els abonaments

La compra per avançat de les entrades a l’espectacle operístic de l’any i altres produccions ens permeten una petita capitalització prèvia a les despeses que cal fer front per a poder dur a terme els nostres projectes.

Venda d’entrades

La venda d’entrades dels diferents espectacles programats és una font important dels ingressos que ens permeten sufragar les despeses generades amb cada producció.

Els patrocinadors

Comptem amb empreses privades interessades en donar suport al nostre projecte, tant per al foment de la cultura a la nostra ciutat com a l’òpera en general, col·laborant públicament amb la nostra associació.
T'agradaria contactar amb nosaltres?

El Responsable del tractament de les seves dades personals és ASSOCIACIÓ ÒPERA TERRASSA.  La finalitat del tractament és poder tramitar la seva petició de contacte. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per tramitar la seva petició de contacte. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Així mateix, l’informen del seu dret a presentar una reclamació davant Agencia Española de Protección de Datos.