Estimats amics de l’art i la cultura,

En moments com aquests, és més important que mai donar suport i preservar la cultura, un bé tan preuat per a la nostra societat. L’Associació Òpera Terrassa fa una crida a tots aquells que estimen l’òpera i volen contribuir a la seva continuïtat i creixement.

Les donacions són una part vital per al funcionament de l’associació i per a l’impuls de nous projectes. Amb la vostra generositat, podem seguir portant a terme produccions d’òpera de gran qualitat, donar suport a joves talents, organitzar esdeveniments culturals i, en definitiva, enriquir la vida cultural de la nostra comunitat.

Cada donació, per petita que sigui, fa una diferència significativa. Les vostres contribucions ens permetran mantenir viva la flama de l’òpera, fomentar el talent artístic i oferir experiències úniques als amants de l’art líric.

Amb la vostra ajuda, podem donar oportunitats a nous cantants, finançar la producció d’espectacles innovadors i estendre l’apreciació de l’òpera a un públic més ampli. La cultura no hauria de ser un privilegi exclusiu, sinó una herència compartida per a tots.

A més de l’impacte directe en l’òpera, les vostres donacions també tenen un efecte multiplicador en la comunitat. La cultura enriqueix les nostres vides, ens convida a reflexionar, ens connecta amb les nostres arrels i ens transporta a altres móns. Amb la vostra generositat, estareu contribuint a crear una societat més rica, diversa i humanament enriquidora.

Us convidem a unir-vos a aquest moviment i a fer una diferència en el món de la cultura. Cada donació compta, cada aportació té un valor immens. Ajudeu-nos a continuar defensant i promocionant l’art de l’òpera, a garantir que les generacions futures puguin gaudir-ne i a preservar aquest llegat per a sempre.

Gràcies per la vostra consideració i per la vostra generositat. Amb el vostre suport, l’Associació Òpera Terrassa seguirà il·luminant els escenaris i els cors dels amants de l’òpera. Junts, construïm un futur cultural brillant per a tothom.

Fes la teva donació avui mateix i ajuda’ns a escriure una nova pàgina en la història de la cultura operística.

T'agradaria col.laborar amb l'AOT?

El Responsable del tractament de les seves dades personals és ASSOCIACIÓ ÒPERA TERRASSA.  La finalitat del tractament és poder tramitar la seva petició de contacte. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per tramitar la seva petició de contacte. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Així mateix, l’informen del seu dret a presentar una reclamació davant Agencia Española de Protección de Datos.